Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga is meditatie in beweging en brengt je lichaam en geest in balans!
Deze dynamische en energieke les is voor alle niveaus: beginners en gevorderden. Ervaar een diepe ontspanning, meer balans tussen lichaam en geest en een enorme toename van energie! Dit is wat je minimaal meeneemt uit de Vinyasa Yoga les!

Wat is Vinyasa Yoga?

Vinyasa Yoga is een actieve vorm van yoga waarbij je een serie asana’s (houdingen) op een vloeiende en dynamische manier doorloopt. Elementen uit de zonnegroet zijn een steeds terugkerend onderdeel en worden gebruikt als verbinding tussen de houdingen.
Bij Vinyasa Yoga wordt van de Flow gebruikt gemaakt door het verbinden van de houdingen door middel van diepe ontspannende ademhalingen en bewegingen. In elke les oefen je na de warming-up je fysieke en mentale kracht, flexibiliteit, conditie, balans en concentratie. De les wordt afgesloten met een meditatie en een diepe ontspanning.

 
Waarom Vinyasa Yoga?

Vinyasa Yoga is een fantastische oefenvorm om een sterk en gezond lichaam te krijgen. Er wordt gebruik gemaakt van bewegingen zoals de natuur die bedoeld heeft en het complete lichaam is er bij betrokken. De effecten zijn al direct merkbaar: je voelt je fitter, hebt meer energie en tegelijkertijd ben je kalm, rustig, vredig, krachtig en helder in je hoofd. Vinyasa Yoga brengt lichaam en geest in balans: ze gaan weer als een geheel functioneren.

Contact

.