Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Praktische info

CORONA NIEUWS

Praktijk ELNOMA Coaching/Healing/Yoga is open voor 1 op 1 sessies!

Iedereen is van harte welkom voor persoonlijke sessies op mijn praktijk in Soest!

Uiteraard met inachtneming van de door de overheid afgekondigde maatregelen en met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM:  de vereiste 1,5 meter afstand, alsmede alle hygiënische maatregelen.

Naast de persoonlijke sessies geef ik ook online sessies via een AVG veilige vorm van beeldbellen. 

Tevens biedt praktijk Elnoma gedurende de Corona uitbraak speciaal voor mensen met een zeer klein budget gratis ONLINE sessies van een half uur op afspraak. Neem hiervoor contact op met Ellen Langhout.

Ellen is gespecialiseerd in Psychosociale Geestelijke Begeleiding, Natuurgeneeskunde en Lichaamsgerichte Therapie.

Alle onderstaande sessies kunnen plaatsvinden via telefoon, beeldgesprek: skype/zoom of persoonlijk. De vermelde sessie afnames zijn een advies en niet verplicht.

 

Vergoedingen & Tarieven

   

Psychosociale begeleiding/therapie

€90,= per 60 min.
Indien langer gewenst €40,= extra per 30 min.
Afname ca. 5 sessies elk 60 min. 

Natuurgeneeskundige of lichaamsgerichte therapie

€90,= per 60 min.
€67,50 per 45 min.
Indien langer gewenst €40,= extra per 30 min.
Afname ca. 5 sessies, elk 60 min.

Healing (energetische behandeling)
Reconnective Healing®

€90,= per 60 min.
Afname ca. 3 sessies elk 60 min.

Personal Reconnection®

Alleen persoonlijk mogelijk
€ 333,= bestaat totaal uit 2 sessies van elk 60 min.

Het bovenstaande bedrag is wereldwijd vastgesteld en bestaat uit twee sessies die binnen 72 uur moeten plaatsvinden. Gebruikelijk is dat de behandelingen op twee opeenvolgende dagen plaatsvinden.

333 is het specifieke frequentiegetal van The Reconnection en staat symbool voor de eenheid van de mens in lichaam, geest en ziel.

Stargate Experience Healing

€ 90,= per 60 min.
Indien langer gewenst €40,= extra per 30 min.
Afname ca. 4 sessies elk 60 min.

Aromatouch™ Techniek DoTerra (massage)
Aromatouch™ + Healing

€65,- = per 60 min.

Aromatouch™ + Healing + Psych-K


€90,- = per 75 min.

Bij vergoeding via de verzekering gelden dezelfde bedragen, echter BTW vrij (zie ook “vergoeding verzekeraar”)

ZAKELIJK

De prijzen voor zakelijk coaching / training van werknemers zijn op aanvraag.

Wijze van betaling:

De factuur wordt digitaal gestuurd. Betaling door overmaking via IBAN NL55 INGB 0009 568468 t.n.v. ELNOMA Coaching / Ellen Langhout onder vermelding van het factuurnummer via Ideal of met Tikkie. 

Aansprakelijkheid

Praktijk ELNOMA maakt u erop attent dat Ellen Langhout geen beloftes of garanties geeft aangaande haar behandelingen. Noch is zij aansprakelijk voor uw specifieke gezondheidsproblemen. Alleen u bent verantwoordelijk voor het toezien op en het continueren van uw eigen medische behandeling en zorg. Ellen stelt geen diagnose en zal nooit een advies geven betreffende uw medicatie. Alle vragen betreffende uw ziektebeeld en voorgeschreven medicijnen dient u met uw arts c.q. specialist te bespreken. Voorts is er geen sprake van een resultaatsverplichting, maar een inspanningsverplichting aan de zijde van Ellen Langhout.

VERGOEDING VERZEKERAAR

Ellen Langhout is geregistreerd Coach / Therapeut en aangesloten bij de beroepsvereniging Vereniging Vitaliteitkunde (VIV) en Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ)S. Dit betekent dat een groot aantal zorgverzekeraars zowel de lichaamsgerichte, natuurgeneeskundige en de psychosociale behandelingen vergoeden.

U kunt met Ellen contact opnemen of met uw zorgverzekeraar om te weten of u in aanmerking komt voor een vergoeding.  Vaak vraagt de verzekeraar om de AGB codes. Klik op AGB codes om deze en andere registratiecodes in te zien. Het is hierbij raadzaam aan te geven dat uw behandelaar/therapeut/coach (Ellen Langhout) is aangesloten bij de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde (VIV) en RBCZ.

Onderaan deze pagina staan de registratie/licentie codes van Praktijk ELNOMA Coaching vermeld.

Ellen Langhout is aangesloten bij de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde (VIV) en daarmee gehouden aan de VIV praktijkcode en ethische code. De VIV is als beroepsvereniging gecertificeerd en in het bezit van het KIWA-keurmerk Complementaire Zorg.

Voorafgaand aan de coaching/therapie dient u het formulier “Informed Consent” (verklaring of overeenkomst) te ondertekenen. Dit ontvangt u per mail voorafgaand aan de eerste afspraak.

Heeft u een klacht over een consult en komen wij er samen niet uit, dan kunt u een klacht indienen bij de VIV. Voor meer informatie hierover zie de website van de beroepsvereniging www.vivnederland.nl .

Zie ook de informatie over onze aansluiting bij de Geschillencommissie WKKGZ  (Wet Kwaliteit, Klachten, Geschillen en Zorg). Organisaties en zelfstandige beroepsbeoefenaren zijn op grond van de Wet “verplichte meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling” verplicht om een meldcode te hanteren. De meldcode richt zich onder andere op huiselijk geweld en kindermishandeling. Lees hier verder over deze meldcode.

Voor eventuele vragen kunt u kosteloos en vrijblijvend contact opnemen met Ellen Langhout:

*    mail ellen@praktijkelnoma.nl

*    mobiel 623312184.

 

ELNOMA Coaching - Registratie & Licentie codes

-      Kamer van Koophandel   : 32086
-      AGB-code zorgverlener    : 90-038246
-      AGB-code praktijk             : 90-90016797
-      VIV licentiehouder             : 1907259 A-status
-      RBCZ licentiehouder         : 505042R