Ervaringen van clienten

Hieronder vind je enkele reacties/ervaringen van cliënten. Vanwege de privacy van de cliënten staan er geen namen bij.

"Ik heb een burnout gehad en na de healingsessie heb ik meer rust en energie gekregen, waardoor het herstel sneller is gegaan"

 

"Al heel lang heb ik last gehad van mijn rechter schouder door een overbelasting tijdens een training, alsook de gewrichten in mijn beide handen, met name mijn duimen kon ik niet goed bewegen. Tijdens de tweede Persoonlijke Reconnectie gingen mijn beide onderarmen spontaan omhoog van de massagetafel in een hoek van 45 gr. (ik had zelf het gevoel dat het 90 gr was, maar dat bleek niet zo) en begonnen mijn beide handen en vingers spontane ongecontroleerde bewegingen te maken. Dezelfde avond realiseerde ik mij dat de pijn in mijn rechterschouder geheel verdwenen was, alsook de gevoeligheid in de gewrichten van mijn handen, mijn vingers en met name mijn duimen kan ik weer normaal bewegen/draaien, een spontane genezing dus! "

 

"Ik heb al jaren last van jicht en nadat ik een heftige jichtaanval heb gehad heb ik eerst twee healings en vervolgens een Persoonlijke Reconnectie ondergaan. Tijdens beide healings had ik een heel zwaar gevoel in mijn benen en voeten en het gevoel alsof er letterlijk iemand mijn onderbenen aan het masseren was en aan mijn voeten trok. Tijdens de Persoonlijke Reconnectie voelde ik allerlei “spiertrekjes” binnen in mijn lichaam, ook voelde mijn lichaam niet meer zwaar maar juist licht. De jichtaanval heeft zich vergeleken met de voorgaande aanvallen zeer snel hersteld. Wel blijft het van belang dat ik strikt aan mijn dieet moet houden. "

 

"Tijdens de vakantie ben ik gevallen en had mijn linkerschouder zodanig geblesseerd dat volgens de arts dit alleen via een operatie zou herstellen. Ik had pijn in mijn schouders en kon mijn linker arm slechts tot ca 90 gr. omhoog krijgen zonder pijn. Tijdens de healingsessie begon mijn linkerschouder en arm enorm te schokken en had ik totaal geen controle over om ze te laten stoppen. Ook mijn bovenlijf ging een paar keer heen en weer. De week na de sessie had ik enorm veel spierpijn, alsof ik hard getraind had. Uiteindelijk ging de spierpijn weg en voor dat ik er erg in had kon ik mijn linkerschouder zonder pijn bewegen en mijn linker arm ook weer normaal omhoog krijgen. Tijdens mijn bezoek bij de arts ca. 3 weken later heb ik aangegeven dat ik niet geopereerd wil worden. Hij kon de spontane herstel van de mijn schouders en arm eerst niet geloven, omdat het technisch eigenlijk niet mogelijk was. Echter na onderzoek moest hij toegeven dat het mijn schouder en arm zich wonderbaarlijk hadden hersteld en grapte hij dat hij me in deze situatie ook helemaal niet wil laten opereren. Als het weer terugkwam moest ik maar terugkomen….. Gelukkig is dat niet meer nodig. "

 

"Ik ben diabetes patiënt en heb sinds een poosje last van jeukende huidwondjes op mijn handen en benen die nauwelijks genezen. Ik heb twee healingsessies ondergaan alsook een Persoonlijke Reconnectie. Tijdens de healingsessies had ik een enorm zwaar gevoel in mijn lijf en voelde het alsof iemand stevig mijn bovenbenen masseerde. Ook mijn ademhaling was onrustig. Tijdens de Persoonlijke Reconnectie voelde ik tinteling in mijn lichaam en had niet meer het zware gevoel, mijn ademhaling was ook rustig en ik heb de sessie als heel prettig ervaren. De wondjes zijn verdwenen en ik heb mijn suiker meer onder controle. "

 

"Ik was gewoon nieuwsgierig en heb geen specifieke lichamelijke of emotionele klachten. Tijdens de sessie was ik me heel bewust van wat er gebeurde. Op een gegeven moment ging mijn buik enorm bewegen resp. maakte spontane bijna spastische ongecontroleerde bewegingen, ook voelde ik mijn armen bewegen. De sessie heb ik als bijzonder ervaren en het heeft me voor mij ook een belangrijk inzicht gebracht, waar ik me na de sessie pas bewust van werd! "

 

"Ik had al e.e.a. gelezen over de Reconnectie en wilde graag een Persoonlijke Reconnectie. Ik heb geen specifieke problemen, maar dit zou dan puur voor mijn eigen ontwikkeling zijn. Wat ik na de Persoonlijk Reconnectie heb ervaren is dat de dingen makkelijker gaan en ik ook steeds meer synchroniciteit ervaar in mijn leven: als ik heel graag iets wil komt dat ook en zie ik het nu ook. Eigenlijk alleen maar positief!"

Aanbevelingen van The Reconnection

"Fresh insight into the dynamics of healing.Deepak Chopra, M.D., bestsellerauteur van o.a. How to Know God "

 

"Reconnective Healing is a phenomenon in the world of healing.Lynne McTaggart, author of The Field and The Intention Experiment "

 

"As a physician and a neuro-scientist, I have been trained to know why and how a treatment works. When it comes to Reconnective Healing, I don’t know how it works. I simply know from personal experience that it does…Mona Lisa Schulz, M.D., Ph.D., auteur van Awakening Intuition "

 

"This is a book that inspires the mind as it comforts the heart and celebrates the healing process. Reconnective Healing should be read by health-care professionals who wish to foster a higher level of healing in their patients and, in the process, heal themselves.Gary E. R. Schwartz, Ph.D., en Linda G. S. Russek, Ph.D., directors of the Human Energy Systems Laboratory van de Universiteit van Arizona "

 

"“Eric Pearl has been given an unparalleled gift of healing, a new, nondirected form of energetic healing that goes beyond the formulas, techniques, and mantras that we have had to work with on this planet until now. I highly recommend it for health-care practitioners, as well as anyone else interested in awakening their own healing potential.”Richard Gerber, M.D., auteur van Vibrational Medicine "

 

"Reconnecting: the secret to all healing.Dr. Wayne Dyer, bestsellerauteur van o.a. The Power of Intention "