AROMATOUCH™ TECHNIEK DOTERRA

AromaTouch massage is een zeer bijzondere massagetechniek

AromaTouch massage is een zeer bijzondere massagetechniek ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van de CPTG® pure essentiële oliën van doTERRA. Deze oliën zijn 100% zuiver en natuurlijk waardoor de therapeutische werking van de bloemen en planten bewaard blijft. Ze zijn zelfs zo puur dat het bij diverse oliën mogelijk is om ze inwendig toe te passen.

Wat is de AromaTouch™ Techniek?

dōTERRA’s AromaTouch™ techniek is een klinische benadering om dōTERRA essentiële oliën toe te passen. Het is een zeer weldadige en ontspannende behandeling (zachte wellness massage). Er wordt gewerkt langs de meridianen(energiebanen) en viscerale contactpunten (uw ingewanden) van de rug tot aan de voeten. De toepassing heeft als doel het sympathische en parasympatische zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. De AromaTouch™techniek bevordert het welzijn door het verminderen van fysieke en emotionele stressoren en geeft ondersteuning aan een gezond functionerend autonoom zenuwstelsel. Bij de AromaTouch™ techniek wordt gebruik gemaakt van dōTERRA’s CPTG® essentiële oliën die zowel eenvoudig als intuïtief worden toegepast voor een ongeëvenaarde ervaring. De oliën doen het werk.

De AromaTouch™ behandeling

De AromaTouch™ techniek omvat vier primaire stappen: stress vermindering, versterking van het immuunsysteem, vermindering van ontstekingsreacties en homeostase. Ontwikkeld om systematische stressoren aan het autonome stelsel te minimaliseren en te balanceren. Elke stap in het proces omvat twee essentiële oliën, een enkelvoudige olie of een gemengde olie, speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een gezond emotioneel en fysiologisch functioneren.

De 4 stappen van AromaTouch™ Techniek DoTerra

1.Stressvermindering: Balance & Lavendel
AromaTouch™ focust als eerste op het verminderen van stress. Het lichaam ontspant en een ontspannen lichaam kan beter de aangebrachte oliën opnemen. 
2.Versterken van het immuunsysteem: Melaleuca & On Guard
Het immuunsysteem is een verdedigingsmechanisme met als doel indringers of veranderde eigen cellen te bestrijden. Hoe beter ons immuunsysteem, hoe beter ons lichaam in staat is zich te verdedigen.
3.Ontstekingsremmend en spier ontspannend: AromaTouch &
Deep Bleu
In deze fase focust de AromaTouch™ op het terugdringen van pijn en ontstekingen. De twee oliën ondersteunen het lichaam in dit proces.
4.Bevorderen van homeostase: Wild Orange en Peppermint
Homeostase is het in evenwicht houden van voedings- en afvalstoffen in een cel: een toestand waarvan alle functies in het lichaam in evenwicht zijn. In deze laatste fase focust de AromaTouch™ het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel.

De AromaTouch™ techniek is zowel eenvoudig als zeer doeltreffend en ook geschikt voor pijnbestrijding bij bijv. reuma- of kankerpatiënten.

DE KRACHT VAN AROMATOUCH™ + PSYCH-K ®
= LICHAAM + GEEST IN BALANS

Praktijk ELNOMA gaat nog een stap verder teneinde meer harmonie in lichaam en geest te creëren. Uw therapeut Ellen Langhout biedt u de mogelijkheid alvorens met de behandeling wordt begonnen een korte, eenvoudig en effectieve stresstransformatie te ondergaan volgens de PSYCH-K ® methode wat bijdraagt aan een nog diepere ontspanning tijdens de AromaTouch™.

PSYCH-K ® is een uniek en krachtig proces om de onderbewuste geest te

herprogrammeren. Op een gemakkelijke manier kun je met PSYCH-K ® stress en stressvolle emoties loslaten naar ontspanning en innerlijke rust.

Tevens ondergaat u gedurende de AromaTouch™ gelijktijdig een energetische behandeling (healing) wat het effect enorm versterkt. Na de behandeling krijgt u de mogelijkheid even bij te komen in een ontspannen sfeer.


Gun jezelf dit mooie cadeau en maak een afspraak!

Bel of mail naar Ellen Langhout:

Contact