Stargate Experience

Verhoog je frequentie met de Stargate Experience Healing & Meditatie 

WIL JIJ OOK:

 • meer energie en vitaliteit;
 • heling op het diepste niveau;
 • meer harmonie en evenwicht;
 • je intuïtie verder ontwikkelen;
 • een blijvende bewustzijnsverruiming;
 • een upgrading van je eigen biocomputer;
 • verbinding met je authentieke levensdoel;
 • contact met andere realiteiten, dimensies;
 • persoonlijke en spirituele groei op alle fronten;
 • vaker en intenser het gevoel van levensvreugde ervaren;
 • en nog veel meer…!


… meld je dan aan voor een Stargate Experience Healing & Meditatie of maak een afspraak voor een individuele sessie.

Eerste ervaring

Ellen was na haar eerste ervaring met de Stargate Experience zo onder de indruk van de eenvoud, alsook de krachtige en transformerende energieën dat zij direct besloot de practitioners-training te volgen teneinde dit werk te mogen doorgeven. Inmiddels heeft zij een eigen grote Stargate en geeft ze Stargate Experience Healing & Meditaties en persoonlijke sessies.

 
Wat is een Stargate?

Een Stargate is een uit heilige geometriëen geconstrueerde vorm en creëert een krachtig multidimensionaal bewustzijnsveld. De Stargate werkt als een interdimensionaal portaal, waardoor hogere bewustzijns-dimensies zich kunnen manifesteren in de ruimte waar we werken. De letterlijke vertaling van Stargate is sterrenpoort.

Inmiddels hebben de kwantumfysici aangetoond dat alles uit trilling bestaat. De mens kan alleen trillingen waarnemen van de derde dimensie waarin we leven. Echter zijn er ook andere dimensies, dit zijn realiteiten die tegelijkertijd met onze aarde realiteit plaatsvinden. In deze dimensies zijn veel energievelden aanwezig die ons willen ondersteunen in onze aardse evolutieproces.

De Amerikaan Prageet Harris heeft deze van oorsprong buitenaardse technologie doorgekregen. Met deze kennis heeft hij de Stargate gebouwd en daarmee het Stargate bewustzijn weer naar de Aarde gebracht. Voor meer informatie kun je naar zijn website https://www.thestargateexperience.com 

DNA

De DNA blauwdruk fungeert als een biohologram, een matrix van waaruit de fysieke vorm wordt georganiseerd. In ons DNA ligt alle informatie opgeslagen van wie we zijn en waar we door worden aangestuurd. Volgens verschillende stromingen maakt de mensheid op dit moment een enorm transformatieproces door. Dit transformatieproces houdt verband met het idee dat ons DNA geherstructureerd wordt.

Ons DNA bestaat uit twee strengen die met elkaar verbonden zijn. Echter, volgens velen wordt er ook van uitgegaan dat we vroeger twaalf strengen DNA hadden en dat nu het moment is gekomen ons weer te verbinden met de extra mogelijkheden die ons DNA ons biedt. De energievelden uit andere dimensies zijn meer dan bereid ons te helpen bij dit ontwakingsproces. 

Wat doet de Stargate?

Het unieke van de Stargate is dat het een bewustzijn heeft vanwege de heilige geometrische geconstrueerde vorm. Deze hoge bewustzijnsfrequentie maakt het mogelijk dat je moeiteloos in een staat van diepe meditatie komt. Bovendien creëert de Stargate een interactie op bewustzijnsniveau zowel individueel als met de groep. Dit alles maakt het mogelijk dat de verschillende hoge frequenties van de dimensies (3 t/m 12de dimensie) voor de deelnemer voelbaar zijn.

Het bijzondere is dat in de 12de dimensie hogere wezens uitgenodigd worden hun aanwezigheid te manifesteren in de ruimte waar we werken, zoals Verheven Meesters, Sterren Families en Natuur Wezens. Zodra we in aanraking komen met deze hogere frequenties resoneren wij hierop en wordt onze eigen frequentie verhoogd. Dit maakt het mogelijk dat je tijdens de Stargate-Experience Healing & Meditatie een buitengewoon ontwakeningsproces ondergaat en mogelijk multidimensionale bewustzijnsniveaus gaat ervaren.

Tevens werkt de Stargate ook op quantum niveau, het her-activeert het bewustzijn van je eigen Quantum-Zelf: je SuperBewustzijn.

Waarom een Stargate Experience Healing & Meditatie?

De Stargate bevat vele systemen van evolutie, die allemaal in harmonie met elkaar samenwerken, eenvoudigweg door het creëren van meerdere niveaus van vibraties resp. frequenties.

De Stargate kan energetisch moeiteloos beperkte karma oplossen, alsook ondersteuning geven bij het opnieuw uitlijnen van je energetische systeem, wat in sommige gevallen fysieke, emotionele en/of mentale heling tot gevolg heeft. Ook kan de Stargate herinneringen aan vorige levens oproepen, alsook het opnieuw activeren van paranormale vaardigheden.

Het kan je toegang geven tot wijsheid en kennis van andere parallelle realiteiten, dimensies.

De Stargate maakt het mogelijk dat je de aanwezigheid van welwillende hogere Wezens uit andere dimensies kan voelen en voor sommigen zijn deze Wezens zelfs zichtbaar.

Het uiteindelijke doel van de Stargate is niet alleen de mensheid te helpen in haar evolutieproces naar een hoger niveau. Het gaat om de evolutie van de mens, onze planeet Gaia -de Aarde- en het Universum!

Voor wie?

Voor iedereen die openstaat om de krachtige, transformerende energieën van de Stargate te ervaren. De energieën die je toestaan in een diepe staat van meditatie te komen, terwijl simultaan je vibratie wordt verhoogd en jou naar een meer vreugdevol, harmonieuze staat van Zijn brengt.

Je hoeft helemaal niets te doen dan te ontspannen, hierdoor kom je vanzelf in dit krachtige multidimensionale energie veld. Ik zeg altijd: geloof niets, ervaar het zelf!

Kom naar de workshop of maak een afspraak voor een persoonlijke sessie.

Contact