Healing & Massage

Healing & Massage

Wat is Healing:

Universele energie is de bron van het leven en in alles en iedereen in het universum aanwezig. Het is een helende (healing) energie en zorgt voor balans in jezelf in de meeste brede zin van het woord. Een mens is een multi-dimensionaal wezen en een healer handelt ook naar dit principe. Ons fysieke lichaam wordt namelijk gedragen door een energieveld. Dit energieveld heeft verschillende dimensies en energie frequenties met allerlei informatie over ons lichaam, geest en ziel. Er kunnen verstoringen en blokkades optreden in het menselijk lichaam. Als de energie niet vrijelijk kan stromen, zit je minder goed in je vel en kun je uiteindelijk zelfs ziek worden.

De mate waarin je de healing "toelaat" verloopt meestal onderbewust en wordt bepaald door je eigen 'geschiedenis en levensloop'. Daardoor kunnen mensen (met dezelfde klachten) toch heel verschillend reageren op een healing en is er geen garantie te geven op een 'van tevoren te bepalen' resultaat. Healing kan plaatsvinden op fysiek, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau en zorgt voor herstel van de balans in jezelf.

 Wanneer Healing?

Healing kan toegepast worden bij vrijwel alle klachten/ziekten. Ook bij ernstige klachten kan healing verbetering, verlichting of soms zelfs genezing geven. Hoe de healing plaatsvindt en hoeveel sessies nodig zijn is van te voren niet te zeggen. Afhankelijk van de mate waarin de balans is verstoord is meer of minder tijd nodig om de balans weer te kunnen herstellen.

Er zijn verschillende vormen van healing zoals Reconnective Healing en Stargate Experience Healing.

Wat is Massage?

Massage ofwel ‘aanraken’ is een van de oudste manieren van genezen. Als je jezelf stoot, wrijf je automatisch over de pijnlijke plek. Bij verdriet omhelzen mensen elkaar om te troosten. Baby’s die niet voldoende worden aangeraakt, ontwikkelen zich minder snel. Volgens onderzoek zijn warmte en aanraking helend. Want door warmte en aanraking groeit de hoeveelheid oxytocine. Dit hormoon stimuleert een vredig en rustig gevoel. Het wordt ook wel het ‘knuffelhormoon’ genoemd. Het bevordert dat de spieren zich ontspannen en verlaagt de bloeddruk.

 De AromaTouch™ massage is een zeer bijzondere massagetechniek, waarbij gebruikt gemaakt wordt van 100% natuurlijke en pure essentiële oliën van doTERRA.

Wil je een afspraak maken of heb je vragen?

Bel gerust naar Ellen Langhout 0623312184

Contact

The Reconnection®

Stargate Experience

Aromatouch™ Techniek Doterra