The Reconnection®

The Reconnection®

Er zijn twee verschillende toepassingen waar de Reconnective energie wordt gebruikt: 

Reconnective Healing®

- is een terugkeer naar een optimale staat van balans die het resultaat is van interactie met het volledig uitgebreide frequentiespectrum dat bestaat uit energie, licht en informatie. Recente studies hebben zelfs aangetoond dat dit spectrum een duidelijk gunstige transformatie in ons DNA teweegbrengt. RH wordt ontvangen in zijn hoogste vorm wanneer we onszelf toestaan om verwachting los te laten. Het herstelt de samenhang en harmonie in ons leven en transformeert ons lichaam, hart, geest en ziel - fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en op veel manieren die anders misschien onmogelijk lijken.

Personal Reconnection®

-     In je persoonlijke herverbinding maak je opnieuw verbinding met een tijdloos systeem van intelligentie, je meestertrilling en je evolutie. Je kiest er actief voor om toegang te krijgen tot alles wat je hebt geleerd gedurende je hele leven, in deze dimensie en daarna. Het is een continu proces en het zal zich blijven ontvouwen terwijl je nieuwe keuzes begint te maken op je levenspad, en je voortgang in je leven boekt -

“Als je geluk hebt, ontvang je de healing waar je op hoopte. Als je echt geluk hebt ontvang je een healing die je in je stoutste dromen niet verwacht had, een healing die het Universum speciaal voor jou in gedachte had.”

Dr. ERIC PEARL

Chiropracter, internationaal erkend healer en oprichter van The Reconnection®

Wil je een afspraak maken of heb je vragen?
Bel gerust naar Ellen Langhout 0623312184

Contact