Reconnective Healing®
 

Reconnective Healing®

Reconnective Healing, een vorm van heling die voor het eerst hier op onze planeet aanwezig is, brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte.

De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.

Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau. Reconnective Healing onderscheidt zich heel duidelijk van Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Prana Healing en reikt voorbij iedere techniek die je ooit tegengekomen bent.

Eric Pearl zegt hierover:

"Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd – een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachte had."

Deze energieën die zeer duidelijk waarneembaar zijn, worden aan het begin van de sessie geïnitieerd door de Reconnective Healing Practitioner® en blijven tot lang na de sessie in jou doorwerken. Door deelname aan deze sessies zul je blijvend veranderd zijn. Je zult op hogere frequenties dan ooit tevoren functioneren en afgestemd zijn.

Reconnective Healing® sluit ons aan op een bron van licht en informatie en verhoogt onze lichtfrequenties. Hierdoor verdwijnen blokkades die onze gezondheid in de weg staan. Soms gebeuren spontane helingen in een ogenblik in slechts één sessie, soms duurt het wat langer voordat een heling ontstaat. Helingen komen in allerlei soorten.

Zoals Eric Pearl al zegt, komt de heling in de vorm die passend is voor jou op dit moment. Daar hoef jij je niet druk om te maken; de oneindige intelligentie van het universum weet precies wat nodig en passend is.
Het is niet de ziekte die geneest, maar de persoon!

De Reconnective Healing® sessie duurt ongeveer 45 minuten.
Meestal zijn er 1 tot 3 sessies nodig, soms ook meer.

We leven nu in een tijd van grote veranderingen en voor veel mensen is dit voelbaar. Inmiddels hebben wetenschappers aangetoond dat de tijd aan het expanderen is. Wellicht is dit de verklaring waardoor de “nieuwe frequentie” gemeten kan worden. Niet eerder is deze frequentie, die zich geopenbaard heeft bij Dr. Eric Pearl, aangetoond op onze planeet. Onder de naam van The Reconnection heeft Dr. Eric Pearl ons deze frequentie aangereikt.

Wat doet The Reconnection?

Deze frequentie resp. The Reconnection zorgt voor het herbalanceren van energie, licht en informatie op DNA niveau door het herverbinden van de energielijnen van de mens met haar Levensbron (Hogere Zelf, Goddelijke Bron, Hoger Bewustzijn, Oerbron, Universele Bron/Veld of hoe je het graag wilt noemen). Hierdoor kan de uitwisseling plaatsvinden. Het dient de menselijke evolutie, maakt haar potentieel vrij tot zelfontwikkeling en zelfgenezing en biedt haar de mogelijkheid om actief in interactie te gaan met deze frequentie.

Bij Reconnective Healing kom je tot zekere hoogte in contact met deze frequentie en bij de Personal Reconnection wordt je volledig verbonden met deze frequentie. Uitgebreide informatie hierover vind je op deze website.

Welk effect kan Reconnective Healing / Personal Reconnection op jouw leven hebben? 

  • meer energie en vitaliteit
  • betere gewichtsbeheersing
  • herstellen van fysieke en emotionele uitdagingen
  • versterken van je intuïtie, hetgeen je zelfvertrouwen vergroot
  • je in verbinding brengen met je authentieke levensdoel
  • meer harmonie en evenwicht ervaren
  • vaker en intenser het gevoel van levensvreugde ervaren
  • persoonlijke groei op alle fronten
  • upgrading van je eigen biocomputer

en nog veel meer…!

Voor wie?

Iedereen: jong, oud, mensen die gezond zijn of fysieke / emotionele uitdagingen hebben! Kinderen en dieren reageren hier fantastisch op juist omdat zij nog zo met de natuur verbonden zijn en nergens in geloven!

"Ik zeg hierover altijd: geloof niets, lees erover en ervaar het zelf!"

Mocht je nog vragen hebben die niet via deze site beantwoord worden, bel of mail mij gerust.

Contact

Warme groet,

Ellen Langhout