Welkom bij Praktijk ELNOMA!

Missie

Als Holistisch Vitaliteit&Life Coach voelt Ellen het als haar missie met haar levenservaring en wijsheid mensen te begeleiden op hun levenspad op zoek naar heling, harmonie, persoonlijke ontwikkeling en algehele welzijn op alle niveaus.
Vanuit de holistische zienswijze kijkt Ellen niet alleen naar de mentale aspecten van het gedrag (gedachten en overtuigingen), maar ook naar de gevoels- en emotionele aspecten, de lichamelijke vitaliteit, voedingspatroon, zingeving, relatie met jezelf/anderen en energetische aspecten.

Bij Praktijk ELNOMA  kunt u terecht voor o.a.:

  • Natuurlijke geneeswijzen
  • Energetische ondersteuning
  • Lichamelijke klachten
  • Psychische klachten
  • Verlies en rouwverwerking
  • Persoonlijke groei en ontwikkeling
    en nog veel meer!

Werkwijze

Ellen werkt vooral met het onderbewuste. De vorm van begeleiden is gericht op het activeren van het zelf genezend vermogen van de mens, waarbij energetische ondersteuning, ademhalingstechnieken en bewustwording van onbewuste beperkende patronen en overtuigingen een onderdeel zijn. Zowel de lichamelijke, geestelijke en emotionele conditie worden ondersteund. Door het opheffen van verstoringen, bewustwording en het ontvangen van helende energie kan het lichaam weer in haar natuurlijke balans komen en de geest in evenwicht. Ook ontstaat er inzicht in de klacht, dit alles bij elkaar is het begin van herstel.


Als er vanuit de oorzaak van de klacht gewerkt wordt en onderliggende beperkende overtuigingen worden bewust gemaakt dan wordt het zelfherstellend vermogen geactiveerd en werken we aan het 'bewust-zijn'. Bewustwording is de eerste stap naar Persoonlijk Groei & Heling!

Contact