Reconnective Yoga™

Reconnective Yoga™ brengt je in contact met de helende frequenties van het Universum! Deze rustige vorm van Yoga (CAY/Ying Yoga/Hatha Yoga) begint met meditatie, opwarmende oefeningen en het bewust worden van de ademhaling om je zo voor te bereiden op de yoga houdingen.

Elke les heeft een serie van houdingen die je lichaam stretchen, versterken en in balans brengen. Elke les eindigt met diepe ontspanning.

 

Wat is Reconnective Yoga™?

Tijdens een Reconnective Yoga™ les worden Reconnective Healing® frequenties gebruikt om je yoga beoefening te verrijken en te verdiepen. Dit is een krachtige en transformerende manier om concentratie, meditatie en healing op alle niveaus mogelijk te maken. De helende frequenties leiden je yoga beoefening naar een verbinding met je Zelf en het Universele Bewustzijn op (letterlijk!) Quantum niveau.

 

Waarom Reconnective Yoga™?

Reconnective Yoga™ combineert de beoefening van yoga met Reconnective Healing® en biedt een geweldige nieuwe manier om je lichaam en geest in evenwicht te brengen.

Reconnective Healing gebruikt een nieuw spectrum van energie, licht en informatie frequenties die je gehele Zijn in balans brengt. Dit geeft je de mogelijkheid om je yoga beoefening te verrijken en nieuwe fysieke mogelijkheden en een dieper spiritueel contact te vinden. Je zult een directe verbinding met de universele eenheid ervaren en een nieuwe dimensie van yoga ontdekken!