ExtraTerrestrial Healing

BEYOND MEDICINE: ExtraTerrestrial Healing

 

Wat is ExtraTerrestrial Healing?

ExtraTerrestrial Healing is een healingsvorm waarbij bewust gebruikt gemaakt wordt van ondersteuning en informatie van liefdevolle kosmische wezens die in een andere parallelle dimensie leven, dus buiten onze aarde.

Tijdens het healingsproces heeft Ellen een faciliterende rol, waarbij zij als intermediair fungeert tussen de de cliënt en de ExtraTerrestrials.

 

Wat doen de ExtraTerrestrials?

De ExtraTerrestrials oftewel kosmische wezen hebben als missie het helpen van de mens op het gebied van genezing en dit gaat verder dan alleen genezing. Het gaat om de evolutie van de mensheid die noodzakelijk is voor de evolutie van de aarde en alle andere planeten in de gehele kosmos!

Inmiddels zijn de kosmische veranderingen voor veel mensen energetisch goed voelbaar en zichtbaar in de vorm van klimaatveranderingen.
Het bijzondere van deze kosmische wezens is dat zij gespecialiseerde kennis hebben van het menselijk lichaam. Zij bieden medische behandelingen aan en beschikken over geavanceerde medische apparatuur en instrumenten. Helaas zijn de kosmische wezens voor de meeste mensen niet zichtbaar, omdat zij in een andere dimensie leven, waar zij de specialistische medische behandelingen verrichten via het astrale lichaam van de mens.

Voor wie?

ExtraTerrestrial Healing is voor iedereen die bewust kiest voor deze vorm van healing en tevens begrijpt dat de behandelingen worden uitgevoerd door kosmische wezens die vanuit een parallelle dimensie de behandelingen verrichten, waarbij de menselijke healer als tussenpersoon dit proces faciliteert.
Kinderen onder de leeftijd van 18 jaar kunnen worden behandeld met toestemming van één van de ouders.

 

Welke aandoeningen?

Extra Terrestrial Healing kan toegepast worden bij de meest uiteenlopende fysieke, mentale, emotionele en/of spirituele uitdagingen. Dit wordt voorafgaand aan de healing tijdens de intake besproken.
Heb je geen specifieke uitdagingen, maar wil je je beter voelen of je prestatie (sporters) upgraden, dan kan dat ook.

 

De behandeling

Tijdens de behandelingen kunnen cliënten allerlei gewaarwordingen ervaren: warmte, kou, tintelingen, schokken, een zwaar of juist zwevend gevoel, spiercontracties etc.
Een ExtraTerrestrial Healing behandeling duurt 60 minuten inclusief voor en nagesprek. Meestal zijn er 1 tot 4 behandelingen nodig, soms ook meer.

Artikelen uit ParaVisie over ExtraTerrestrial Healing

 

Verschenen mei 2014
Alien Healing deel 1
Alien Healing deel 2
Alien Healing deel 3

Verschenen september 2014
Haggai Katz deel 1
Haggai Katz deel 2